Lääkärien työttömyyskassa - Etusivu

Jäsenyys

Lääkärien työttömyyskassan jäsenenyys on edullinen ja helppo tapa hankkia lisäturvaa työelämän muutoksiin. Kassan jäsenyydeellä varmistat itsellesi oikeuden ansiosidonnaiseen työttömyysetuuteen työsuhteen päättymistilanteissa, lomautuksen aikana ja lisäksi täydennät toimeentuloasi, jos työllistyt ainoastaan osa-aikaisesti. Kassajäsenyys mahdollistaa myös ansiosidonnaisen korvauksen vuorotteluvapaan ajalle. Työttömyyskassa ei tarjoa työsuhdeneuvontaa vaan se palvelee jäseniään ainoastaan etuusmaksatukseen liittyvissä asioissa.

Jo lähes 25 000 lääkäriä, hammaslääkäriä ja eläinlääkäriä on vakuuttanut itsensä Lääkärien työttömyyskassan jäsenyydellä.

Liittyminen kassaan on mahdollista, jos olet palkkatyössä. Työsuhteesi voi olla toistaiseksi voimassaoleva tai määräaikainen (esim. opiskelujen aikainen kesätyö kassan toimialalla), työaikasi voi olla osa-aikainen tai kokoaikainen. Työttömänä, kokonaan lomautettuna, hoitovapaalla, palkattoman äitiys- tai vanhempainvapaan ja virkavapaan aikana liittyminen ei ole kuitenkaan mahdollista.

Liity tästä Lääkärien työttömyyskassan jäseneksi!